top of page

Boek een ´Vind-je-droom´ short-stay bij ons in Periana

Beeld je in: een heuveldorpje precies op de grens van het beeldschone Granada en het mondaine Málaga, waar de zon 300 dagen per jaar schijnt, de mensen open en vriendelijk zijn en nog tijd hebben (en tijd voor je maken). Waar je de Middellandse Zee kan zien en er na minder dan een half uurtje rijden in kan duiken.. Waar de witgeschilderde huizen afsteken tegen de eeuwig groene olijfbomen. Waar je in de bars altijd op een tapa kan rekenen, en een fijne babbel. Waar je buurman je eigen gekweekte groenten komt brengen, en de visboer de ronde doet door berg en dal. Waar de locals blij zijn en hulpvaardig, ook al spreek je slechts een woordje Spaans. Waar de Semana Santa, de Feria´s en de Romería´s geen gewone feesten, maar een levenskunst zijn. Waar het leven nog dromerig is en de dromen levend. 

Dat is waar Martine en ik wonen. Je kent mijn verhaal misschien, en wellicht ook mijn plek, Finca Don Carmelo, op een steenworp van het dorp, waar Martine woont, in een prachtig monumentaal pand in een van de kronkelige straatjes in het oude hart. Wij beiden verwelkomen je graag in ons huis gedurende drie of vijf dagen, waarbij we je laten kennismaken met het leven in en rond ons dorpje. Met een mogelijk nieuw leven ´op de campo´(de boerenbuiten), of in het dorp. We vertellen je tot in de details hoe het is om hier te wonen, te werken, te genieten, te léven. We wijden je in in het échte Andalusische landelijke leven én het authentieke Andalusische leven in het dorp. Na deze dagen ben je niet alleen veel te weten gekomen over ´die grote stap naar het zuiden´, maar heb je misschien zelfs een huis gevonden! Want op basis van jouw wenslijstje bekijken we (in de mate van het mogelijke) ook een aantal geschikte panden binnen jouw budget en die jou doen dromen van een ander en nieuw leven onder de zon.

Te boeken vanaf 550 euro op basis van een gedeelde 2-persoonskamer.

Mail mij voor mogelijke data, prijzen en om te boeken

Cortijo Felix.jpg

Wij zijn MaJa. Wij helpen je je droomhuis vinden in Periana

Cortijo Calderon.jpg
Cortijo Felix.jpg
Feria in Periana.jpg
Maja.jpg

Wij zijn Martine Janssens en Jakobien Huisman. Samen hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het waarmaken van onze eigen Andalusische droom. Wij helpen je  graag om jouw droom te realiseren onder de Zuid-Spaanse zon. Vertel ons je droom en wij gaan voor je op zoek!

Mail ons vrijblijvend voor meer info! 

bottom of page