top of page
WhatsApp Image 2020-08-26 at 22.34.09.jpeg

Kom logeren in La Cuadra
op Finca Don Carmelo

 

De schuilstal van mijn paarden werd omgevormd tot een ‘tiny farm house’. ´La Cuadra´ (stal in het Spaans) is een mini-versie geworden van mijn eigen cortijo: een rustiek ingericht verblijf dat letterlijk alles in huis heeft voor een heerlijke, onbezorgde vakantie temidden van olijf, avocado- en fruitbomen op Finca Don Carmelo.

La Cuadra telt een keuken(tje) met salon, een badkamer en één slaapkamer, geschikt voor een koppel of twee vriend(inn)en. Veel ramen en een riante veranda met uitzicht op de olijfgaard en in de verte het dorpje Comares (het hoogste van de streek dat ´s nachts wel lijkt te zweven!) maken dat La Cuadra erg ruim aanvoelt en je je echt helemaal één met de natuur voelt. 

La Cuadra heeft een aparte oprit en parking. En natuurlijk heb je de beschikking over een prachtig privé-zwembad. Je hebt wel buren: mijn twee paarden, Tiznao en Amapola, én mijn ezelin, Mamacita.
De Finca en omgeving leent zich voor een ontspannen ‘back to nature’ gevoel. 

Dromen tussen de olijfbomen

IMG_7264.jpeg

Finca Don Carmelo

Extra Virgen Olijfolie

Finca Don Carmelo is de naam  van mijn  boerderij in Andalucía, gelegen in de bergen tussen Málaga en Granada.
Op mijn finca groeien de beste ´verdial´olijven die ik elk jaar koud laat persen tot (h)eerlijke, biologische Extra Virgin Olijfolie.

 Rechtstreeks van mijn finca naar jou thuis

IMG_3484.jpg

Finca Don Carmelo
All things Olive 

All Organic - Biologisch geteeld

©2020 by www.fincadoncarmelo.com, a brand of La Factoria del Gusto sl

bottom of page