top of page

Denk: parelwitte stranden.
Denk: weelderig groene jungle.
Denk: een paradijselijke yogaweek in het zuiden van Goa!

Yoga retreat in Goa

Reisduur: 7 dagen - 7 nachten
Reisperiode:

van 4 tot 11 januari 2023
Prijs: 650 euro (exclusief vlucht of airport transfers)

Prijs pp op basis van een gedeelde tweepersoons hut. Prijs voor privé cabin: 790 euro)

 

 

Yoga With Jackie presenteert een 7-daagse yogareis naar het paradijs!

We verblijven op een werkelijk magische plek aan een prachtig palmenstrand in het zuiden van Goa, India. Je verblijft in een gezellig, kleinschalige yogaresort, en je logeert letterlijk aan het strand, met zicht op de Arabische Zee. Het guesthouse wordt uitgebaat door twee professionele Indiase Yogaleraren (een bijzonder vriendelijk koppel) en bevindt zich op een steenworp van de gezellige restaurantjes en winkeltjes van Palolem. Dit hoefijzervormige strand is één van de vele schitterende bohemien palmenstranden waar het zuiden van Goa patent op heeft. En dit is een hemels retreat waar je helemaal tot rust komt.

Een verkwikkende Hatha, Yin of Ashtanga yoga sessie in de ochtend en een in de avond. Daarnaast leer je over Yoga therapie en Yoga filosofie. Twee heerlijke, vers bereide vegetarische maaltijden per dag zijn bij de prijs inbegrepen.

 

De Yogalessen vinden plaats in een overdekte bamboe Yoga sala teakhouten sala met schitterend zicht over de Arabische Zee, waar je in de ochtend soms dolfijnen ziet zwemmen! 

 

In de omgeving kan je verschillende excursies doen, van een trip naar een spice farm, en een tocht met een houten vissersboot naar een paradijselijk eilandje om dolfijnen te spotten tot natuurlijk het uitproberen van een van de vele Ayurvedische massages. 


Dit is de Yogareis van je dromen. Wacht niet, boek je yogamat onder de tropisch warme zon van Incredible India nu!


Praktisch
Inbegrepen
* 7 nachten
* Twee maaltijden (ontbijt en middag of avondmaal)
* Twee dagelijkse sunrise en/of sunset yoga en/of meditatie sessie (afhankelijk van je aankomst- en vertrektijd zijn dit er 13 of 14)


Niet inbegrepen
* Vlucht h/t naar Goa (let op: Goa heeft nu een nieuwe luchthaven in Mopa!)

Transfers van de luchthaven naar het resort en vice versa
* Reisverzekering
* Annulatieverzekering

 

Moeilijkheidsgraad

De Yogalessen zijn toegankelijk voor iedereen, ook voor beginners.


 

Symbool groene driehoek.png

Het Yoga Team

IMG_1701.HEIC

Manav

Manav betekent in het Sanskrit ´Menselijk´, en die naam typeert deze geweldige Yogaleraar. Manav is een gediplomeerde Yogaleraar gespecialiseerd in Hatha, Asthanga en Vinyasa Yoga. Niet alleen een fantastische leraar, maar ook een magnifieke mens.

IMG_0397.jpg

Samita

Samita Sethi is een toegewijde Yogini die met liefde lesgeeft en je ook graag meeneemt in de wereld van de Yogafilosofie. Ze specialiseerde zich in Hatha, Yoga Therapie en Zwangerschapsyoga. Samita is de zachtheid zelve. Je zal geen les van haar willen missen!

bottom of page