top of page

Dag-excursies met Jakobien als privé-gids
 Ik neem je 's ochtends na je ontbijt op bij je eigen tiny farm house 'La Cuadra' en neem je mee naar de hoogtepunten én de verborgen parels van dit prachtige deel van Andalusië: de Axarquía. Ik garandeer je een heel persoonlijke begeleiding. Ik spreek perfect Spaans en ken de verborgen hoekjes, de beste tapasbars en vermijd de toeristenvallen.  Maximum 2 personen.
Een ontspannen  lunch met lokale gerechten (exclusief drankjes) is inbegrepen. 

Caminito del Rey (1).jpg

Caminito del Rey

(incl lunch)

De legendarische Caminito del Rey is uitgegroeid tot de belangrijkste attractie van Andalusië en is één van 's werelds beroemdste wandelingen. Niet te missen!

€ 149

Screenshot 2020-01-06 at 16.28.35.png

Frigiliana, Nerja & Acebuchal

Het pitoreske Frigiliana werd al meermaals uitgeroepen tot het mooiste witte dorp van Andalucía. We lunchen heerlijk in het 'verloren dorp' Acebuchal, midden in het natuurpark.

€ 99

torcal.jpg

El Torcal, Dolmen & Antequera

De natuurpracht en de wilde berggeiten van het mooie natuurpark El Torcal zullen je met verstomming slaan. Gecombineerd met een bezoek aan de 5000 jaar oude dolmen.

€ 99

Malaga boquerons.jpg

Málaga stadsbezoek

Onze Nederlandstalige gids neemt je mee naar de hoogtepunten van Málaga, de leukste tapasbarretjes, de mooiste wandelstraten én de verborgen juweeltjes.

€ 49

DSC_6976.jpg

Alhama de Granada

Stadsbezoek en wandeling door de kloof van Alhama de Granada, een werkelijk schilderachtig stadje dat weinigen kennen, maar waarop je meteen verliefd wordt.

€ 49

Oogst.jpg

Olijfolie - tocht en proeverij

We bezoeken een 17de eeuwse olijfoliemolen, doen een wandeling langs 1000-jaar oude olijfbomen, leren hoe olijven geoogst en geperst worden en genieten van een proeverij op Finca Don Carmelo.

€ 49

bottom of page